4 de març de 2018

Distribució

Quèviure és una distribuïdora especialitzada en producte sec i elaborat, que també distribueix vaixella compostable, detergents i productes d’higiene corporal. Distribuïm a tot tipus d’establiments i projectes d’arreu del territori català.

Tots els nostres productes són ecològics. Sempre que es pot, proritzem la proximitat. Busquem productes que garanteixin criteris mediambientals i sobretot socials. Per això apostem per segells de Comerç Just, i petites produccions. 

CONSULTA EL CATÀLEG

Hi trobaràs tots els nostres productes: sec, elaborat, vaixella compostable, productes de neteja i higiene corporal.

VISITA LA BOTIGA

Primer t'hauràs de registar i ens posarem en contacte amb tu. Un cop fet, podràs comprar de forma fàcil i segura.

PRODUEIXES?

Si ets productor/a i vols que t'ajudem en la circulació dels teus productes, contacta'ns. Et vindrem a veure!

A Quèviure entenem la distribució com un fet facilitador. Que possibiliti la creació d’acords d’intercooperació entre productors i consumidors. Volem ser un intermediari just, contribuir a la sostenibilitat del camp i garantir l’accés a una alimentació responsable i informada per a totes les persones.

Sempre dins dels principis de l’economia social, pretenem contribuir a la creació d’un Mercat Cooperatiu Ecològic, compromís compartit amb tantes d’altres entitats de l’economia social, per tal d’enfortir el moviment de la producció el consum de productes ecològics a Catalunya.

COMPRES CONJUNTES

Periòdicament oferim campanyes de compres conjuntes en unes condicions especials. Són operacions de compra a gran volum que permeten aconseguir productes a unes condicions avantatjoses tan pels consumidors com pel productors. Normalment se’n duen a terme tres a l’any per comprar productes tals com sabons i detergents. Són campanyes obertes a tot el sector de l’economia social i solidària, adreçades sobretot als grups de consum associats a Quèviure. T’ho podem explicar amb molt més de detall, pregunta’ns!

Scroll Up